Terug

Volg Vandaag Inside

Tannane heeft in afscheidspost nog een laatste boodschap voor Vitesse

Tannane heeft in afscheidspost nog een laatste boodschap voor Vitesse

Unspecified

23 juni 2023, 16:24

Oussama Tannane heeft vandaag via Instagram afscheid genomen van de NEC-fans. De 29-jarige spelmaker bedankt in zijn post de supporters en kan het daarbij niet laten om een kleine sneer uit te delen aan Vitesse.

"Bedankt!", schrijft Tannane bij de onderstaande foto. "En tot snel, nr. 1 uit Gelderland!", waarmee hij doelt op dat NEC beter is dan Vitesse. De Marokkaanse middenvelder speelde eerder bij de club uit Arnhem, waar zijn contract in januari 2022 werd ontbonden na een conflict met de toenmalige trainer Thomas Letsch.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Tannane zet donderdag zijn handtekening onder een 2-jarige verbintenis bij de Qatarese club Umm Salal. Hij maakte in 25 competitiewedstrijden zes doelpunten voor NEC, dat in de Eredivisie als twaalfde eindigde. Eerder voetbalde Tannane in Nederland bij sc Heerenveen, Heracles Almelo, FC Utrecht en Vitesse.

"Oussama heeft gebruik gemaakt van een clausule die was opgenomen in zijn contract. Wij respecteren zijn keuze en willen hem bedanken voor het afgelopen seizoen. We hebben allemaal kunnen genieten van zijn creativiteit en acties op het veld", aldus Carlos Aalbers, technisch directeur van NEC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd