Terug

Volg Vandaag Inside

'Tahith Chong 's nachts beroofd: 'Hij kreeg door drie inbrekers een mes op zijn keel'

'Tahith Chong 's nachts beroofd: 'Hij kreeg door drie inbrekers een mes op zijn keel'

Unspecified

27 mrt 2022, 15:23

Tahith Chong is in januari slachtoffer geworden van een vreselijke overval. Dat meldt The Sun. De door Manchester United aan Birmingham City verhuurde aanvaller werd bedreigd met een mes in zijn eigen woning.

Volgens de Engelse boulevardkrant kwamen er gemaskerde mannen binnen terwijl Chong lag te slapen. De international van Jong Oranje moest onder meer zijn juwelen, horloge en dure merkkleding inleveren.

'Het was een vreselijke ervaring voor hem. Hij werd gewekt door drie gewapende mannen in bivakmutsen die messen tegen zijn keel hielden. Het leek alsof ze wisten wat ze deden en waar ze naar op zoek waren. Ze wisten wie de speler was en noemden hem bij zijn naam', aldus een anonieme bron van The Sun.

'En ze vertelden hem zelfs dat hij zijn beveiliging moest verbeteren, anders riskeerde hij dat het opnieuw zou gebeuren. Hij bleef extreem geschrokken achter. De bende was professioneel en het leek alsof ze het eerder hadden gedaan, mogelijk voor andere spelers'. Het was al de vijfde overval op een speler van Manchester United sinds kerst. Paul Pogba, Jesse Lingard en Victor Lindelöf werden ook het slachtoffer van een gewelddadige overval.

Deel dit artikel

Link gekopieerd