Terug

Volg Vandaag Inside

Tadić boos op NOS na verkeerde vertaling: 'Ik ben heel gevoelig met vrouwen'

Tadić boos op NOS na verkeerde vertaling: 'Ik ben heel gevoelig met vrouwen'

Unspecified

6 mrt 2022, 21:00

Dušan Tadić heeft zelf gereageerd op zijn interview met de NOS, waarin hij gezegd zou hebben dat de situatie met oud-directeur Marc Overmars hem niet zou interesseren. De Ajacied geeft echter aan dat het interview verkeerd vertaald is, waardoor zijn woorden uit zijn verband zijn gehaald.

Tadić kwam zondag in opspraak na een eerder opgenomen interview bij de NOS, waarin hij onder meer zei dat hij de opgestapte directeur voetbalzaken Marc Overmars bleef steunen en de hele zaak hem ook niet zo interesseerde. 'Maar dat is echt miscommunicatie', zei Tadic.

'Ik ben juist erg geïnteresseerd, maar ik weet niet wat er gebeurd is', doelde de aanvaller op het grensoverschrijdend gedrag van Overmars. 'Dan is het lastig oordelen. Ik steun alle vrouwen in onze organisatie maar ook Overmars. Ik heb twee oudere zussen en twee dochters. Ik ben heel gevoelig met vrouwen.'

'Ik ben erg boos. Ik wil geen miscommunicatie hebben. Als je in jullie taal (Nederlands, red.) spreekt, klinkt het misschien anders', besluit de Serviër.

Deel dit artikel

Link gekopieerd