Terug

Volg Vandaag Inside

'Szymański speelt ook volgend seizoen in het shirt van Feyenoord'

'Szymański speelt ook volgend seizoen in het shirt van Feyenoord'

Unspecified

5 juli 2023, 18:10

De kans is groot dat Sebastian Szymański ook volgend seizoen voor Feyenoord speelt. De Pool, die gehuurd wordt van Dynamo Moskou, leek er door zijn salariseisen niet uit te komen met de Rotterdamse club, maar doet nu water bij de wijn, zo weet 1908.nl te melden.

Ondanks dat de 24-jarige Szymański eerder al een persoonlijk akkoord met Feyenoord had bereikt, leek het er begin deze week op dat deze overeenkomst in het water zou vallen. Het management van de Pool ging niet akkoord met het salarisvoorstel van de club, en wilde een salaris van twee miljoen euro netto.

Deal lijkt toch door te gaan

Nu lijken Feyenoord en kamp Szymański elkaar toch te hebben gevonden. Volgens het Feyenoord-medium doet de Pool water bij de wijn, waardoor de kans nu groter is dat hij ook volgend seizoen in Rotterdam speelt. Naar verluidt ligt er een aanbod klaar, waar Szymański alleen nog akkoord voor hoeft te geven.

Szymański was het afgelopen seizoen enorm belangrijk in het spel van Feyenoord en met name door zijn specialiteiten in het druk zetten. In totaal speelde de Pool dan ook 40 wedstrijden voor de Rotterdamse club, waarin hij tien keer wist te scoren, en zeven keer een assist wist te geven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd