Terug

Volg Vandaag Inside

Sturridge hoopt terug te keren in de Premier League

Sturridge hoopt terug te keren in de Premier League

Unspecified

11 aug 2020, 14:24

Daniel Sturridge, voormalig speler van topclubs Manchester City, Chelsea en Liverpool, mikt op een terugkeer in de Premier League. De 30-jarige aanvaller zit momenteel zonder club; in maart vertrok hij bij het Turkse Trabzonspor omdat hij voor vier maanden werd geschorst door de Engelse voetbalbond FA wegens het overtreden van de gokregels.

"We hebben opties over de hele wereld, maar ik ben een Engelse speler en ik heb er altijd van genoten om in de Premier League te spelen. Ik denk dat ik nog veel te bieden heb aan de Premier League en ik denk dat dat mijn eerste keuze is. Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben, dus ik zou graag terugkeren", zei Sturridge tegenover Sky Sports.

Sturridge werd er onder meer van verdacht dat hij kennissen voorkennis heeft gegeven over een transfer, zodat zij daarop konden wedden. De schorsing van Sturridge liep af op 17 juni. Naast de schorsing moest Sturridge ook een boete van 150.000 pond, omgerekend ruim 170.000 euro, betalen.

Sturridge won al twee keer de Champions League; in 2012 met Chelsea en in 2019 met Liverpool. In augustus 2019 tekende hij een contract in Turkije.

Deel dit artikel

Link gekopieerd