Steven Berghuis leidt Ajax naar een moeiteloze 4-0 overwinning op Fortuna Sittard

9 apr 2023, 18:50

Ajax heeft de tweede plaats in de Eredivisie weer overgenomen van PSV. De ploeg van coach John Heitinga won in eigen huis met 4-0 van Fortuna Sittard.

Ajax is net als PSV weer op 59 punten gekomen, maar heeft een beter doelsaldo. De Amsterdammers hebben 5 punten minder dan koploper Feyenoord, dat later zondag thuis speelt tegen RKC Waalwijk.

Steven Berghuis zette Ajax in de eerste helft met twee treffers op voorsprong. In de tweede helft scoorden Steven Bergwijn en Kenneth Taylor voor de thuisploeg.