Terug

Volg Vandaag Inside

Steun voor Schreuder vanuit Ajax-selectie: 'Volgens mij is het vergelijkbaar met Ten Hag'

Steun voor Schreuder vanuit Ajax-selectie: 'Volgens mij is het vergelijkbaar met Ten Hag'

Unspecified

18 jan 2023, 00:00

Dusan Tadic heeft zich in een uitgebreid interview met Voetbal International uitgesproken over de toenemende druk op Ajax-trainer Alfred Schreuder. De aanvoerder van de Amsterdammers vergelijkt het met de periode onder Erik ten Hag.

Ajax maakt nog altijd geen sterke indruk onder Schreuder. De Amsterdammers staan in de Eredivisie derde, vijf punten achter koploper Feyenoord. "Volgens mij is het vergelijkbaar met de eerste periode van Erik ten Hag bij Ajax", zegt Tadic. "Hij moest ook de boel naar zijn hand zetten en dat ging lang niet allemaal vanzelf en met succes. Voor deze trainer geldt hetzelfde. Onze band is goed, maar ik durf ook kritisch te zijn en mezelf uit te spreken."

"Alfred Schreuder is een goede trainer, dat heeft hij al vaak bewezen", vervolgt de Servische aanvoerder. "De selectie heeft ook vertrouwen in de trainer, maar daarover praten is niet belangrijk. Wij moeten het doen op het veld en gewoon winnen. Zo was het bij Erik ten Hag en zo is het nu bij Alfred Schreuder."

Tadic merkt dat er een goede sfeer hangt binnen de selectie en heeft nog altijd veel vertrouwen in dit seizoen. "We moeten met elkaar tegenslagen overwinnen, rustig blijven en jagen op de ommekeer. We doen mee om drie prijzen, we kunnen nog alles winnen dit seizoen", aldus Tadic.

Deel dit artikel

Link gekopieerd