Terug

Volg Vandaag Inside

Stengs: 'Of Frank de Boer nu voor Feyenoord juicht? Ik denk het wel!'

Stengs: 'Of Frank de Boer nu voor Feyenoord juicht? Ik denk het wel!'

Unspecified

28 juli 2023, 16:32

Calvin Stengs is vrijdagmiddag gepresenteerd als de nieuwste aanwinst van Feyenoord. Stengs kreeg op de persconferentie ook de vraag of zijn schoonvader Frank de Boer nu voor Feyenoord zal juichen.

De Boer vierde als speler én trainer grote successen bij Ajax, maar nu zijn schoonzoon bij Feyenoord speelt zal hij volgens Stengs ook een beetje voor Feyenoord gaan juichen: "Dat durf ik niet te zeggen, maar ik denk het wel", zo werd hij opgetekend door Voetbal International. Stengs had voor het afronden van zijn transfer ook al telefonisch contact gehad met De Boer: "We hadden het er in de groepsapp al een beetje over. Hij zei daar al: je moet gaan! Niet dat ik zijn zegen hoef te hebben voor deze keuze, maar hij belde me nog even om te zeggen dat hij dacht dat dit een betere stap voor mij zou zijn dan terugkeren naar Antwerp.”

Volgens De Telegraaf ging Stengs ook in over het bericht dat zijn zwager, scheidsrechter Joey Kooij, van de KNVB nu geen wedstrijden meer van Feyenoord mag leiden: "Ik heb Joey zelf opgebeld. Bij AZ maakten we al hetzelfde mee. We hebben dit samen netjes bij de KNVB gemeld. Zo van: ’Hé, dit is er aan de hand’. Joey vindt het voor mij mooi dat ik voor Feyenoord heb getekend. Hij is blij met mijn keuze, is ook trots op mij. Tegelijkertijd gun ik hem ook enorm zijn eigen carrière en daar horen ook grote wedstrijden in De Kuip bij. Die kan hij de komende tijd niet fluiten en dat is lastig.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd