Terug

Volg Vandaag Inside

Stam heeft wat uit te leggen in Zwolle

Stam heeft wat uit te leggen in Zwolle

Unspecified

8 mrt 2019, 15:40

ZWOLLE (ANP) - Het was veel drukker dan normaal, vrijdagochtend bij de training van PEC Zwolle. Een grote groep journalisten had zich langs de zijlijn verzameld in afwachting van de eerste reactie van Jaap Stam, de nieuwe trainer van Feyenoord.

,,Het is vrij druk geweest. Iedereen doet aanvragen, stuurt berichtjes en noem het maar op. Dat is ook normaal, want je hebt het een en ander uit te leggen", zei Stam, die pas een paar weken in dienst is van PEC Zwolle. ,,Ik had ambities om in de top te werken en dit zijn kansen die je niet vaak krijgt. Wanneer is het juiste moment? Dit is een moeilijk moment, omdat ik hier pas net ben. Maar de club heeft meegewerkt, wat ik enorm waardeer."

Hoewel de oud-topverdediger onlangs nog zijn handtekening zette onder een contract in Zwolle, wilde hij Feyenoord niet afwijzen. ,,Dit is inherent aan de voetballerij. En Feyenoord is natuurlijk nog altijd een topclub", aldus de 46-jarige trainer. ,,De ambities zijn hoog, net als mijn eigen verwachtingen. Die gaan er zelfs overheen en daar moet je misschien wel mee oppassen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd