Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs: alleen winst telt tegen PSV

Spurs: alleen winst telt tegen PSV

Unspecified

5 nov 2018, 17:35

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur heeft een overwinning nodig tegen PSV om kansen te houden op een vervolg in de Champions League. ,,Twee dingen zijn belangrijk'', aldus coach Mauricio Pochettino. ,,Eerst moeten we zelf de punten pakken. Verder moet in onze groep Barcelona winnen van Inter. Dan hebben we nog kans op de tweede plaats.''

De Spurs behaalden tot nu toe slechts een punt in de groepsfase, uit bij PSV, en staan samen met de Eindhovenaren onderaan. Inter heeft 5 punten meer, Barcelona heeft na drie duels het maximale aantal punten en lijkt al zeker van de volgende fase.

Tottenham mist dinsdag op Wembley Mousa Dembélé (enkel), Eric Dier (dijbeen) en Victor Wanayama (knie). Keeper Hugo Lloris is geschorst en wordt vervangen door Michel Vorm. Danny Grone en Jan Vertonghen zijn al langere tijd afwezig.

Dele Alli

Dele Alli daarentegen is weer beschikbaar. De aanvaller ontbrak in de selectie van het afgelopen weekeinde in het gewonnen duel met Wolverhampton in de Premier League.

Pochettino noemt het een tegenvaller dat de Londense club de wedstrijd tegen PSV nog niet op het eigen White Hart Lane kan spelen. De renovatie van de piste duurt langer dan verwacht. De opening staat nu voor januari gepland. ,,Vooral de fans die ons steeds op Wembley zijn blijven steunen verdienen het volgend jaar het vervolg van de Champions League in eigen huis mee te mogen maken. Alleen al voor deze mensen moeten we de wedstrijd winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd