Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers SK Brann houden seksfeestje in kleedkamer en op veld

Spelers SK Brann houden seksfeestje in kleedkamer en op veld

Unspecified

17 aug 2021, 11:10

Hommeles in Noorwegen, waar twaalf spelers van SK Brann - de nummer laatst in de Noorse competitie - vorige week een seksfeestje hielden in het stadion van de club. 

Volgens Bergens Tidende ging een deel van de selectie van SK Brann donderdag na de training uit eten. Na afloop van het etentje vertrokken twaalf spelers naar een nachtclub. Daar ontmoetten ze vier dames, die werden meegenomen naar het Brann Stadion. Volgens de krant speelden zich daar ‘stoeiactiviteiten op het veld en in de kleedkamer’ af. 

De spelers van de Noorse hekkensluiter dachten slim te zijn, en lieten bewust hun mobiele telefoons thuis. De voetballers hadden echter geen rekening gehouden met de bewakingscamera's in het stadion. 

De club reageert geschrokken op het incident. ‘De politie is vrijdag een onderzoek gestart om te checken of er zich strafbare feiten hebben afgespeeld. De club werkt mee om alles tot op de bodem onderzoeken’, zo schrijft SK Brann. ‘Ook zijn er geruchten over het gebruik van illegale drugs, we gaan daarom de spelers ook nog zelf testen. Ook al zijn het geruchten, willen we het toch uitsluiten.’

Ook de supporters van de Noorse club reageren op het voorval. Voorafgaand aan het thuisduel met Sandjeford, hingen de fans een spandoek aan het stadion met de tekst ’SCUM’ (vrij vertaald: uitschot).

Deel dit artikel

Link gekopieerd