Terug

Volg Vandaag Inside

Spartak Moskou betaalt opgepakte Quincy Promes geen salaris meer

Unspecified

4 apr 2024, 13:41

Spartak Moskou betaalt voorlopig geen salaris meer aan Quincy Promes. Dat heeft algemeen directeur Oleg Malisjev verklaard tegenover persbureau TASS.

Promes zit sinds eind februari vast in Dubai nadat hij was aangehouden wegens een plaatselijk vergrijp. Het OM wil hem graag naar Nederland halen waar de voetballer een lange celstraf wacht.

Ex-international Promes kreeg in februari zes jaar gevangenisstraf opgelegd voor cocaïnehandel, vorig jaar had hij al anderhalf jaar cel gekregen voor een steekpartij in Abcoude. Al die tijd verbleef hij in Rusland. Na zijn aanhouding in Dubai, waar hij met zijn club op trainingskamp was, bleef hij daar achter. Sindsdien zit Promes vast en deelt hij volgens De Telegraaf een cel met een aantal medegevangenen.

"We zijn niet blij dat hij door omstandigheden niet bij het team is", zei Malisjev. "Volgens de contractvoorwaarden ontvangt hij geen salaris als hij niet bij de ploeg is."

Johan Derksen liet zich afgelopen maand in Vandaag Inside uit over Quincy Promes: "Die man hoort de komende jaren gewoon in de gevangenis!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd