Terug

Volg Vandaag Inside

‘Soms zeggen we: jongens, nu even niet meer over Ajax praten'

‘Soms zeggen we: jongens, nu even niet meer over Ajax praten'

Unspecified

23 okt 2023, 09:57

De slechte resultaten van Ajax onder leiding van Maurice Steijn hebben veel invloed op zijn zoon Sem Steijn. Volgens FC Twente-aanvoerder Robin Pröpper proberen zijn teamgenoten hem hier dan ook zo goed mogelijk mee te helpen, vertelt hij in gesprek met de Volkskrant.

Door de nederlaag van Ajax tegen FC Utrecht zakken de Amsterdammers naar de 17e plaats in de Eredivisie en staan zij onder de degradatiestreep. Ajax is nog nooit zo slecht aan een seizoen begonnen. Sem Steijn wil niet meer te diep ingaan op deze situatie en dat kan Pröpper goed begrijpen. "Sem is echt een familiemens. Ze bellen voortdurend. Ik heb dat ook met mijn broer Davy. Gaat het minder met hem trek je je dat aan, maar als je ouder wordt, dan kan je dat beter relativeren."

"Soms zeggen we: jongens, nu even niet meer over Ajax praten. Maar ja, Sem ontkomt niet aan nieuws over Ajax. Hij zal er toch mee moeten dealen", besluit Pröpper.

Sem Steijn vertelde eerder in gesprek met Voetbal International wat het nieuws rondom Ajax met hem doet. "Ajax is altijd in het nieuws. Ik hoef mijn telefoon maar aan te raken, welke app ik ook aanklik, de berichten komen meteen op mijn scherm. Om me heen gaat het er ook steeds over. Dat is niet lekker."

Deel dit artikel

Link gekopieerd