Terug

Volg Vandaag Inside

Sneijder ziet Hummer-fragment terug: 'Heb ik zelf ook om gelachen!'

Sneijder ziet Hummer-fragment terug: 'Heb ik zelf ook om gelachen!'

Unspecified

28 juni 2020, 19:30

Wesley Sneijder was vrijdagavond te gast bij Beau om te praten over zijn nieuwe biografie, geschreven door Kees Jansma. Presentator Beau van Erven Dorens confronteerde Sneijder met beelden van VI uit 2010, waarin Johan en René een grap maken over de lengte van de recordinternational.

Johan en René begon destijds over de auto van Sneijder: 'Wesley rijdt in een Hummer. Hij zal ongetwijfeld op een kussentje zitten, want anders kan hij niet boven het raam uitkijken.' René voegt daar aan toe: 'Ik zit te denken. Jij zegt: 'hij heeft een kussentje.' Het schijnt dat ze die stoel weggehaald hebben, en dat 'ie staat!'

Beau vraagt aan Sneijder: 'Die heb je heel vaak terug moeten zien,' waarop Sneijder antwoordt: 'Ja, maar hier heb ik zelf ook om gelachen, hoor!' 'Jij kan dat hebben' sluit Beau het korte gesprek vervolgens af.

Bekijk de beelden uit Beau hier vanaf 52:23.

Hélène was aanwezig bij de boekpresentatie van Sneijder en vroeg hem of hij langs zou komen als analist bij de Champions League-uitzendingen op Veronica. Bekijk het antwoord van de recordinternational van Oranje in de beelden hieronder!

Deel dit artikel

Link gekopieerd