Terug

Volg Vandaag Inside

'We hebben denk ik een heel mooi verhaal om Arne langer aan Feyenoord te binden'

'We hebben denk ik een heel mooi verhaal om Arne langer aan Feyenoord te binden'

Unspecified

15 mei 2023, 14:31

Algemeen directeur Dennis te Kloese van Feyenoord heeft goede hoop coach Arne Slot te kunnen behouden. Dat zei hij maandag na de huldiging van de Rotterdamse club op de Coolsingel tegen Feyenoord TV.

"We hebben denk ik een heel mooi verhaal om Arne langer aan ons te binden. Als de confetti straks een beetje naar beneden is gevallen, gaan we weer bij elkaar zitten", zei Te Kloese.

Slot verlengde zijn contract vorig jaar zomer tot medio 2025. De Engelse club Leeds United meldde zich in februari bij Feyenoord, maar toen besloot hij de Rotterdamse club trouw te blijven. De trainer heeft zich nu nog niet over zijn toekomst uitgelaten. Ook bij de huldiging, waar hij hartstochtelijk werd toegezongen door de fans, deed hij dat niet.

"Die populariteit bij de fans doet zeker wat met mij. Dat maak je als trainer niet altijd mee dat ze willen dat je langer blijft. Het is bekend dat ik nog een doorlopend contract heb van twee jaar en verder is dit niet het moment om er iets over te zeggen", zei Slot na de huldiging.

Deel dit artikel

Link gekopieerd