Terug

Volg Vandaag Inside

Sjaak Swart na totale afgang voor Ajax tegen Feyenoord: 'Wil er niks mee te maken hebben!'

Unspecified

8 apr 2024, 13:27

Sjaak Swart wil niks met de historische 6-0 nederlaag van Ajax in De Kuip te maken hebben. Dat zegt ‘Mister Ajax’ Bij Wijnand in de Ochtend op 3FM.

"Ik heb het niet gezien gister, dus ik wil er niets mee te maken hebben", reageert Swart. "Ik weet hoe het is bij Ajax op het ogenblik. Dat weet u ook. Een heel slecht jaar, voor de rest ga ik niks zeggen", waarna Radiomaker Wijnand Speelman vraagt: "Maar u bent Mister Ajax, u houdt altijd hoop, toch?" "Hoop heb ik altijd. Moet ik even oplezen wat wij allemaal gewonnen hebben? Of is dat bekend?", zegt een chagrijnige Swart.

Vervolgens vraagt Speelman hoe 'we dat gevoel dat Ajax een paar jaar geleden had terugkrijgen'. "Gaat u dat maar even aan iemand anders vragen. Ik heb genoeg gezegd erover, ik ga niks zeggen", aldus Swart, die er vervolgens alsnog op in gaat. "Verleden week hebben we Volendam - Feyenoord gezien. Dat werd 0-0. Heerlijk hoe ze toen speelden. Dan spelen ze tegen Ajax, krijgen ze alles mee… Dus, ik zeg er niks over. Ik heb hier geen trek in, ik heb teveel te doen vandaag. Ik heb het niet gezien gisteren, dus ik wil het niet zien ook", besluit Swart.

Eerder sprak Sjaak Swart zijn ongenoegen uit over onder meer Sven Mislintat in gesprek met Noa Vahle. Bekijk het interview terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd