Terug

Volg Vandaag Inside

Simeone begrijpt niets van situatie Griezmann bij Barcelona

Simeone begrijpt niets van situatie Griezmann bij Barcelona

Unspecified

1 juli 2020, 10:50

Barcelona verspeelde dinsdagavond opnieuw punten in La Liga. Tegen nummer drie Atlético Madrid kwamen de Catalanen niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Zomeraankoop en oud-speler van Atlético Antoine Griezmann mocht vier minuten voor tijd invallen, iets waar zijn oud-trainer Diego Simeone niets van begrijpt.

Het huwelijk tussen Barcelona en Griezmann is alles behalve goed te noemen. De linkspoot scoorde in 32 duels 'pas' acht keer en begon de laatste twee wedstrijden op de bank. De Fransman werd afgelopen zomer voor 120 miljoen euro overgenomen van de Madrilenen.

Simeone reageerde kort maar krachtig op de situatie van Griezmann. 'Ik heb er geen woorden voor,' zei de Argentijn tegenover de Spaanse tv, deze korte reactie zegt eigenlijk al genoeg.

Barça-coach Quique Setién begrijpt de onvrede bij zijn Franse aanvaller, maar legt uit dat hij keuzes moet maken. 'Ik snap dat het lastig is voor Griezmann om erin te komen terwijl er zo weinig tijd over is. Ik zal morgen met hem praten. Ik ga geen sorry zeggen, want dit zijn beslissingen die ik moet nemen. Maar ik het begrijp het als dit hem een slecht gevoel geeft. En ik leef met hem mee, want hij is een geweldig mens en een geweldige prof.'

Voor de coronabreak scoorde Griezmann nog een belangrijke goal in de uitwedstrijd tegen Napoli in de Champions League. Bekijk de goal hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd