Terug

Volg Vandaag Inside

'Sevilla wil snel van Ocampos af en biedt hem voor 15 miljoen euro aan bij Ajax'

'Sevilla wil snel van Ocampos af en biedt hem voor 15 miljoen euro aan bij Ajax'

Unspecified

31 aug 2022, 12:13

De transfersoap rond Lucas Ocampos krijgt weer een nieuw hoofdstuk, zo meldt De Telegraaf. De Argentijn is voor 15 miljoen euro aangeboden bij Ajax door Sevilla. Woensdagochtend werd bekend dat de raad van commissarissen van de Amsterdammers de transfer had eerder nog had tegengehouden.

Bij Sevilla zijn ze furieus over de manier waarop Ajax de laatste dagen heeft gehandeld. Algemeen directeur Edwin van der Sar gaf maandag al groen licht voor de overstap van de Argentijn. Technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar maakte de deal vervolgens compleet totdat de RVC ingreep. Ajax en Sevilla hadden een akkoord bereikt over een transfersom van 20 miljoen euro, maar de RVC vond dit te hoog. Ook het riante salaris van Ocampos was geen optie voor de raad van commissarissen.

De transfersoap van Ocampos heeft voor de nodige problemen gezorgd bij Sevilla. De Spanjaarden hadden met Adnan Januzaj al een vervanger voor Ocampos gehaald en kan pas ingeschreven worden als er minimaal 15 miljoen euro vrijkomt. Daarom is de 28-jarige Argentijn voor dat bedrag opnieuw aangeboden bij Ajax.

Deel dit artikel

Link gekopieerd