Terug

Volg Vandaag Inside

Schalke 04 raakt ook Caligiuri kwijt

Schalke 04 raakt ook Caligiuri kwijt

Unspecified

9 mrt 2019, 18:17

GELSENKIRCHEN (ANP) - Schalke 04 zit niet alleen in een sportieve crisis, ook de personele problemen worden steeds groter voor trainer Domenico Tedesco. De 33-jarige Italiaan zag vrijdag in de verloren uitwedstrijd tegen Werder Bremen (4-2) verdediger Daniel Caligiuri geblesseerd uitvallen. Caligiuri verliet het stadion op krukken en bij Schalke vreesden ze voor een gebroken kuitbeen, maar de schade bleef beperkt tot een gescheurde enkelband.

De 31-jarige vleugelverdediger staat vier tot zes weken aan de kant. Caligiuri mist daardoor in ieder geval de return in de achtste finales van de Champions League tegen Manchester City, dinsdag in Engeland. Schalke moet na de nederlaag voor eigen publiek (2-3) stunten om de laatste acht te kunnen halen.

De Spaanse middenvelder Omar Mascarell, een van de weinige lichtpuntjes de laatste weken bij Schalke, staat voorlopig aan de kant vanwege liesklachten. Hij laat zich onderzoeken door een specialist in Berlijn. De club van verdediger Jeffrey Bruma staat in de Bundesliga nog maar net boven de degradatiezone.

Deel dit artikel

Link gekopieerd