Sarri sluit spelers Chelsea op in kleedkamer

31 jan 2019, 10:52

BOURNEMOUTH (ANP) - Manager Maurizio Sarri van Chelsea heeft zijn spelers na de onthutsende nederlaag bij Bournemouth (4-0) opgesloten in de kleedkamer. Het duurde een uur voordat de deur weer openging. Terwijl zijn assistenten buiten moesten wachten, voerde Sarri een crisisgesprek met zijn spelersgroep.

,,Ik wilde even alleen met ze kunnen praten, zonder verder iemand erbij'', zei de Italiaanse manager. ,,Ik wil kunnen begrijpen hoe het kan dat we zo spelen. Het is onmogelijk om in de eerste helft zo goed te voetballen en in de tweede helft zo slecht. Toen we twee minuten na rust een doelpunt tegen kregen, stopten we gewoon met voetballen. We hadden nog 43 minuten de tijd om het probleem op te lossen, maar er gebeurde niets. We speelden niet meer als team. Ik snap niet hoe dat kan.''