Terug

Volg Vandaag Inside

Sandler: ‘Ik kan het niveau van Ajax aan, dat durf ik wel te zeggen’

Unspecified

18 apr 2024, 19:54

NEC-speler Philippe Sandler vertelt in gesprek met Voetbal International dat hij qua niveau niet zou misstaan bij het huidige Ajax.

Sandler wordt al het hele seizoen overladen met complimenten. Vooral NEC-coach Rogier Meijer is ervan overtuigd dat hij van Champions League-niveau is en zo meekan bij Ajax, PSV en Feyenoord.

De voetballer vertelt in gesprek met het voetbalmedium dat hij zelf niet zo snel bloost van complimenten, maar kan zich wel vinden in Meijer zijn uitspraken. "Ik vind het wel leuk als mensen dat zeggen, hoor. Maar ik weet zelf ook wat ik kan en welk niveau ik kan halen. Ja, ik kan het niveau van Ajax aan. Dat durf ik wel te zeggen. Ik heb ook bij Feyenoord gezeten en daar had ik ook niet het gevoel dat ik het niet aankon. Ik raakte alleen geblesseerd tijdens mijn tweede training. Weer had ik pech, ja. Ik ben daar verder niet meer zo mee bezig, maar ik weet wel wat ik kan."

Sandler heeft nog een contract tot medio 2025 bij NEC. Eerder speelde hij in de jeugd bij Ajax en kwam hij uit voor clubs als Feyenoord, Anderlecht en Manchester City.

Johan Derksen sprak zich onlangs in Vandaag Inside uit over NEC: "Ajax en NEC zijn kwalitatief aan elkaar gewaagd." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd