Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ruzie in staf FC Barcelona om blessure Pedri’

‘Ruzie in staf FC Barcelona om blessure Pedri’

Unspecified

27 okt 2021, 15:00

Volgens AS heeft er dinsdag op de training van FC Barcelona een botsing plaatsgevonden tussen Alfred Schreuder en Juanjo Brau, de fysiotherapeut van de club. Het tweetal zou onenigheid hebben gehad over de blessure van Pedri. 

Het Spaanse wonderkind liep eind september in het Champions League-duel met Benfica een spierblessure op. Vorige week maakte hij zijn rentree op het trainingsveld, maar door een terugslag staat de 18-jarige middenvelder nog zeker drie weken aan de kant. 

Ronald Koeman, die door tegenvallende resultaten onder druk staat in Barcelona, zou volgens AS zwaar teleurgesteld zijn door de terugslag van Pedri, en allerminst te spreken zijn over de rol van de fysiotherapeut in de revalidatie. 

Koeman ontkende dinsdag tijdens een persmoment dat er sprake was van onenigheid, maar er blijkt wel degelijk het een en ander aan te spelen. Getuigen hebben aan de Spaanse krant verteld dat Schreuder fysiotherapeut Brau zou hebben aangewezen als de schuldige voor de terugslag van Pedri. Clubpresident Juan Laporta zou zo snel mogelijk orde op zaken willen stellen, zodat de neuzen héél snel weer dezelfde kant op staan. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd