Terug

Volg Vandaag Inside

Roxane is Vandaag Inside dankbaar: 'Dat komt omdat ik bij jullie mag aanschuiven!'

Roxane is Vandaag Inside dankbaar: 'Dat komt omdat ik bij jullie mag aanschuiven!'

Unspecified

26 mrt 2023, 13:32

Roxane Knetemann is dankbaar voor haar optredens in Vandaag Inside. Zij voelt zich door het programma sterker en krachtiger bij de NOS, dat vertelt ze In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside.

Roxane deed bij de NOS een analyse van de wielerklassieker Omloop het Nieuwsblad en was zeer tevreden: "Ik ging daar zitten en ik knalde een analyse eruit. Ik was ijzersterk. Al vind ik dat lastig om over mezelf te zeggen."

Op de terugweg vroeg Roxane zich af hoe het kwam dat het zo goed ging. "Bij Vandaag Inside heb je een ander publiek dan het wielerpubliek. Om iets over te brengen is hier echt anders dan dat je dat voor NOS Sport doet. Ik ging daar zitten en deed die analyse helemaal in mijn eigen habitat. Dat komt omdat ik bij Vandaag Inside wat ongemakkelijk ben, daar weer van leer en het beter probeer te doen."

"Bij de NOS kom ik in een omgeving waar ik dus wel denk een beetje verstand van te hebben", vertelt Roxane. "Je voelt je daar sterker en krachtiger?" vraagt Wilfred vervolgens. "Ja en ik denk echt dat dat komt omdat ik vaak bij jullie mag aanschuiven en dat mag doen, dus bedankt", besluit Roxane.

Bekijk hieronder de gehele aflevering van In de Wandelgangen met Roxane Knetemann.

Roxane tegen Wilfred In de Wandelgangen: 'Ik snap niet dat Johan dat zegt!'
6:47
Roxane tegen Wilfred In de Wandelgangen: 'Ik snap niet dat Johan dat zegt!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd