Terug

Volg Vandaag Inside

Rosario verruilt PSV voor OGC Nice

Rosario verruilt PSV voor OGC Nice

Unspecified

27 juli 2021, 13:40

Pablo Rosario gaat voetballen bij de Franse club OGC Nice. PSV bevestigde dinsdag het vertrek van de 24-jarige middenvelder. Hij kwam vijf seizoen uit voor de formatie uit Eindhoven.

PSV nam Rosario in de zomer van 2016 over van Almere City. Hij begon bij Jong PSV, maar maakte daarna de overstap naar de eerste selectie.

Rosario trainde dinsdag al mee met zijn nieuwe club. Hij wordt ploeggenoot van Justin Kluivert en Calvin Stengs, die onlangs ook bij Nice aansloten.

'Pablo heeft zich bij PSV altijd leergierig en betrokken opgesteld. Het is een zelfbewuste en altijd nog jonge middenvelder, die als speler van PSV het Nederlands elftal heeft gehaald. We weten zeker dat hij een mooie carrière voor zich heeft en wensen hem veel succes bij Nice', aldus directeur voetbalzaken John de Jong.

Rosario is na Donyell Malen, die bij Borussia Dortmund gaat voetballen, de tweede speler die bij PSV vertrekt. Denzel Dumfries hoopt ook een transfer te maken, maar zover is het voor de rechterverdediger nog niet.

Deel dit artikel

Link gekopieerd