Terug

Volg Vandaag Inside

Rooney bespot Ronaldo tijdens besloten diner: 'Fucking vervelend en houdt van schwalbes'

Rooney bespot Ronaldo tijdens besloten diner: 'Fucking vervelend en houdt van schwalbes'

Unspecified

28 mrt 2022, 16:45

Wayne Rooney heeft afgelopen zaterdag opmerkelijke uitspraken gedaan tijdens een besloten diner in Manchester. Volgens The Sun bespotte de huidige trainer van Derby County zijn oud-ploeggenoten van Manchester United, waaronder Cristiano Ronaldo, Rio Ferdinand en Carlos Tévez.

De legende van 'The Reds' deed de uitspraken bij een black-tie-diner, een gala-avond. 'Cristiano was zo goed, maar ook zo f***ing vervelend tegelijkertijd. Hij is nu waarschijnlijk niet zo goed, maar hij is net zo vervelend', zou Rooney hebben gezegd.

Ook kwam een iconisch moment ter sprake, toen Ronaldo de Engelsman een rode kaart aansmeerde tijdens het WK van 2006. 'Hij houdt van een schwalbe', vertelde Rooney, terwijl hij het hem niet kwalijk nam: 'Ik sprak met hem in de tunnel en zei: Ik heb er geen probleem mee dat je me wegstuurt. Ik had in de eerste helft namelijk geprobeerd om hem een ​​kaart aan te smeren.

Rooney vervolgde met Ferdinand: 'Rio is een topspeler, maar hij is gewoon arrogant. Ik zei: doe je werk en geef de bal aan Ronaldo en mij. Rio is een topper, maar hij vergat wel eens dat hij verdediger was'. Ook de Argentijn Tévez moest het ontgelden in de speech van de Brit. 'Ik haalde hem altijd op van zijn huis voor Champions League-wedstrijden en bracht hem naar het vliegveld. Eerlijk gezegd heb ik 30 minuten met hem gesproken, en ik had geen idee wat er uit zijn mond kwam', aldus Rooney.

Deel dit artikel

Link gekopieerd