Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo terug bij Manchester United na overlijden zoontje

Ronaldo terug bij Manchester United na overlijden zoontje

Unspecified

23 apr 2022, 13:00

Cristiano Ronaldo staat zaterdag met Manchester United aan de aftrap voor het uitduel met Arsenal. De Portugees ontbrak dinsdag nog in de met 4-0 verloren wedstrijd tegen Liverpool. Een dag eerder had hij bekendgemaakt dat zijn pasgeboren zoontje was overleden. Zijn vriendin Georgina Rodriguez bracht wel een gezond meisje ter wereld.

Ronaldo had vorige week zaterdag Manchester United met een hattrick nog een overwinning bezorgd op Norwich City (3-2). Drie dagen later volgde, zonder de Portugese topspits, een smadelijke 4-0-nederlaag bij Liverpool. Het normaal vijandige thuispubliek zorgde in de zevende minuut voor een steunbetuiging aan Ronaldo met een staande ovatie. De Portugees speelt altijd met rugnummer 7. Liverpool-trainer Jürgen Klopp sprak van "het moment van de wedstrijd".

Het duel met Arsenal in Londen is voor ManUnited van groot belang om nog zicht te houden op deelname aan de Champions League. De toekomstige ploeg van Ajax-trainer Erik ten Hag staat zesde met 3 punten achterstand op Tottenham Hotspur en Arsenal, die een duel minder hebben gespeeld. De vierde plaats in de Premier League geeft nog recht op deelname aan het belangrijkste Europese clubtoernooi. De wedstrijd begint om 13.30 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd