Terug

Volg Vandaag Inside

'Reservebank dreigt voor Onana bij Inter: Handanovic tekent nieuw contract'

'Reservebank dreigt voor Onana bij Inter: Handanovic tekent nieuw contract'

Unspecified

21 mei 2022, 13:45

Voor André Onana leek het een droomtransfer: na de zomer als eerste doelman spelen voor Inter, waar routinier Samir Handanovic (37) bezig zou zijn aan zijn laatste seizoen. De Sloveen staat echter tóch voor een langer verblijf in Milaan, dat meldt het doorgaans betrouwbare La Gazzetta dello Sport

Volgende week wordt het nieuwe contract van Handanovic officieel gemaakt. Het zou gaan om een samenwerking van één extra jaar. Het management van Inter wijst de Sloveen ook aan als eerste keeper voor aankomend seizoen. Onana moet dan genoegen nemen met een reserverol. De keeper uit Kameroen zou vanaf het seizoen 2023-2024 in aanmerking komen voor een basisplaats onder de lat.

Dat betekent niet dat de Ajax-doelman helemaal niet in de plannen zal voorkomen van trainer Simone Inzaghi. Zo zal hij geregeld minuten mogen maken in de competitie én de Champions League, weet de - op roze papier gedrukte - krant.

Onana zelf is zover bekend nog altijd niet officieel rond met Inter. In september 2021 zou hij al wel een principe-akkoord hebben bereikt met de club uit Italië. En hoewel het seizoen in Amsterdam officieel nog niet ten einde, maakt de doelman komende maandag al wél zijn debuut in San Siro. Hij zal dan namelijk gaan spelen tijdens een benefietwedstrijd in het team van landgenoot Samuel Eto'o. Daarnaast heeft Eto'o ook oud-ploeggenoten opgeroepen, waaronder Wesley Sneijder, Patrick Kluivert, Javier Zanetti en Francesco Totti.

Deel dit artikel

Link gekopieerd