Terug

Volg Vandaag Inside

René verbaasd: 'Iedereen behalve Ten Hag ziet dat Alvarez totaal niets toevoegt'

René verbaasd: 'Iedereen behalve Ten Hag ziet dat Alvarez totaal niets toevoegt'

Unspecified

6 okt 2020, 17:06

René verbaast zich over de enorme koppigheid van Ajax-trainer Erik Ten Hag. Volgens de analist heeft de trainer een enorme plaat voor zijn hoofd, omdat hij de Mexicaan Edson Alvarez blijft opstellen.

'Wij zien al wedstrijden lang dat Alvarez totaal, maar dan ook totaal, niets toevoegt aan het spel van Ajax', roept René. Ook onder fans op social media is er wekelijks kritiek op de keuze van Ten Hag om Alvarez op te stellen. Volgens fans mist de Mexicaan het voetballende vermogen om op het middenveld te spelen.

René snapt er ook niks van dat Ten Hag blijft kiezen voor Labyad in de spits met Promes vlak achter hem op de tienpositie. 'Ik weet niet of hij het kan, maar ik zou nog eerder Promes dan in de spits zetten. Dat is tenminste nog een voorhoede speler. Die Labyad is gewoon een middenvelder', zegt René volledig verontwaardigd.

De analist vindt het onbegrijpelijk dat Ajax met zoveel geld op de bank geen goede spits heeft aangetrokken. 'We zitten te kijken naar een Ajax met zo ontiegelijk veel geld, dat gewoon een goede spits ontbeert. Noem jij eens een topclub die geen goede spits heeft?' Vraag René zich hardop af.

Volgens oud-topspits Wim Kieft is spits Lassina Traoré niet goed genoeg voor Ajax. 'Dus dan heb je in principe alleen Huntelaar. Dat kan toch niet', zegt René vol ongeloof. Wim is het eens met René dat Ten Hag zich koppig opstelt en oppert om 'gewoon' Tadic weer in de spits te zetten. 'Tadic kan in ieder geval in de kleine ruimte nog een bal vasthouden. Zo moeilijk is het niet om spits van Ajax te zijn. Je hoeft ze alleen maar binnen te lopen', concludeert Wim.

Bekijk hieronder de discussie!

Deel dit artikel

Link gekopieerd