Terug

Volg Vandaag Inside

René van der Gijp ontving sms’je van Rob Kemps na uitzending Vandaag Inside

René van der Gijp ontving sms’je van Rob Kemps na uitzending Vandaag Inside

Unspecified

29 mrt 2023, 17:09

Johan Derksen stelde maandag bij Vandaag Inside dat stadion Gelredome Vitesse hard nodig heeft. Volgens Johan heeft de eigenaar van het stadion - dat ruzie over huur heeft met de voetbalclub - niet genoeg aan de inkomsten van ‘Hulkie Dulkie’ en Normaal om het Gelredome in leven te houden.

Met Hulkie Dulkie doelde Johan op Rob Kemps alias Snollebollekes, die dit jaar vier avonden een groot concert geeft in het Gelredome. “Die man wordt gewoon Hulkie Dulkie genoemd”, gierde René van der Gijp na het relaas van Johan. “Even serieus, dat kan toch niet? Die heeft gewoon een naam.”

Sms’je

Een dag later vertelt René bij Vandaag Inside dat hij maandag na de uitzending een bijzonder berichtje ontving. “Ik kreeg gisteren heel laat nog een sms’je van Humpie Dumpie”, lacht Gijp. Snollebollekes was naar alle waarschijnlijkheid blij met de uitspraken die René een dag eerder had gedaan, want de analist werd uitgenodigd voor de concertreeks in het Gelredome. “Ik was van harte uitgenodigd in de skybox zaterdag. Ik zei dat ik verhinderd was maar dat ik aan jou, Johan, zou vragen of jij het misschien leuk zou vinden.” Johan gedecideerd: “Ik ben helaas ook verhinderd", afgesloten met een glimlach. "Hoe noemt hij zichzelf ook alweer? Ohja, Snollebollekes!"

René lacht om bijnaam van Johan voor Snollebollekes: 'Dat kan toch niet?!'
1:49
René lacht om bijnaam van Johan voor Snollebollekes: 'Dat kan toch niet?!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd