Terug

Volg Vandaag Inside

'René is écht superlief, die is veel leuker dan ik had gedacht'

Unspecified

4 apr 2024, 11:48

In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikte Goedele Liekens woensdagavond na de uitzending terug op haar debuut bij Vandaag Inside (zie video hierboven). Ze had daarbij mooie woorden over voor René en Johan.

Over René, die donderdag zijn 63e verjaardag viert, zei Goedele: "René is superlief, écht. Die valt me zoveel leuker mee dan ik had gedacht! Ik dacht dat hij heel streng was. Hij verstopt zich achter die hele strenge bril, dacht ik. Maar dat is echt een peperkoeken hart." Ook Johan kon op complimenten rekenen van de seksuologe: "Slim is hij wel, hè. Dat moet je niet te vaak zeggen, maar hij is wel heel slim."

Goedele bekende woensdagavond in de uitzending (zie video hieronder) al fan te zijn van Vandaag Inside: "Ik kijk best geregeld! Ik heb speciaal NLZiet genomen om naar jullie te kunnen kijken. Ik vergelijk het altijd met de Belgische televisie. In België is televisie heel strak en strikt. En hier is het, laat ik het eerlijk zeggen, een beetje chaos. Maar ik hou daar wel van. Ik vind dit absoluut een leuke show."

Goedele Liekens maakt debuut aan de bar bij Vandaag Inside: 'Ik vind dit absoluut een leuke show!'
1:52
Goedele Liekens maakt debuut aan de bar bij Vandaag Inside: 'Ik vind dit absoluut een leuke show!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd