Terug

Volg Vandaag Inside

Reiziger nieuwe assistent-trainer Ten Hag

Reiziger nieuwe assistent-trainer Ten Hag

Unspecified

28 mei 2019, 19:24

Voormalig international Michael Reiziger (46) gaat met ingang van het nieuwe seizoen bij Ajax verder als assistent-trainer van hoofdcoach Erik ten Hag. De oud-speler van de Amsterdamse club had in de afgelopen twee seizoenen Jong Ajax onder zijn hoede. In zijn eerste seizoen leidde hij die ploeg naar de titel in de eerste divisie. Reiziger verlengde zijn contract met twee jaar, tot en met 30 juni 2021.

''Dit is een fantastische vervolgstap in mijn carrière bij de mooiste en grootste club van Nederland. Ik kijk dan ook enorm uit naar het nieuwe seizoen, de samenwerking met Erik ten Hag en de overige stafleden'', laat Reiziger weten. Hij neemt in het begeleidingsteam de plaats in van Alfred Schreuder, die komend seizoen werkzaam is als hoofdtrainer van de Duitse club TSG 1899 Hoffenheim.

Onlangs tekende Richard Witschge ook een vernieuwd contract. De voormalige middenvelder is bij de A-selectie van Ajax sinds anderhalf jaar lid van de staf. Hij verlengde zijn contract met drie seizoenen, tot en met 30 juni 2022.

Deel dit artikel

Link gekopieerd