Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid-trainer Zidane neemt schuld op zich

Real Madrid-trainer Zidane neemt schuld op zich

Unspecified

22 okt 2020, 18:25

Real Madrid-trainer Zinédine Zidane neemt de schuld op zich voor de afgang van woensdagavond tegen Sjachtar Donetsk in de Champions League. Het sterrenteam uit Madrid ging met 3-2 ten onder tegen de ploeg uit Oekraïne, die vanwege een corona-uitbraak binnen de ploeg tien basisspelers miste.

"Ik ben verantwoordelijk," zei de schuldbewuste Zidane. "De eerste helft verliep heel negatief voor mijn team dus het is iets dat ik niet goed heb gedaan. Ik ben de coach. Ik moet de oplossing vinden."

De Madrilenen hebben maar een paar dagen de tijd om van de tegenslag te herstellen. Zaterdagmiddag staat namelijk de Clásico in en tegen Barcelona op het programma. "Het ontbrak ons aan een beetje van alles, maar vooral aan vertrouwen", aldus Zidane. "Wat nu belangrijk voor ons is, is om kalm te blijven. Het is een slechte nacht en we moeten verbeteren."

Real Madrid mist verschillende spelers onder wie Dani Carvajal, Martin Ødegaard en Eden Hazard. Verdediger Sergio Ramos miste het duel met Sjachtar, maar hoopt terug te keren voor de Clásico. Barcelona zal nog steeds zonder doelman Marc-Andre ter Stegen zijn. Ook Jordi Alba en Samuel Umtiti ontbreken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd