Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid naar FIFA om benaderen Modric

Real Madrid naar FIFA om benaderen Modric

Unspecified

17 aug 2018, 17:24

MADRID (ANP/DPA) - Real Madrid is naar wereldvoetbalbond FIFA gestapt omdat Internazionale tegen de regels in Luka Modric zou hebben benaderd. Dat melden verschillende media. De Italiaanse club, die deze zomer Stefan de Vrij inlijfde, zou meerdere malen hebben gesproken met Modric over een transfer.

Onderhandelen met een speler is alleen geoorloofd als diens contract binnen zes maanden afloopt. De 32-jarige Kroaat heeft nog een verbintenis met de Koninklijke tot medio 2020. Real heeft Inter ook geen toestemming gegeven om met Modric te spreken over een overgang naar Milaan.

Modric, de beste speler van het afgelopen WK, wordt de hele zomer al in verband gebracht met een transfer naar Inter. Bij de Italiaanse topclub spelen verscheidene landgenoten van Modric, met wie hij de finale van het WK bereikte. Dat het daadwerkelijk tot een transfer komt lijkt onwaarschijnlijk. De transfermarkt in Italië sluit vrijdag om 20.00 uur. De technische middenvelder mag van Real-voorzitter Florentino Perez alleen weg als aan de vastgestelde transfersom in Modric contract wordt voldaan (750 miljoen euro).

Deel dit artikel

Link gekopieerd