Terug

Volg Vandaag Inside

Real Madrid mist alleen Llorente

Real Madrid mist alleen Llorente

Unspecified

4 mrt 2019, 15:54

MADRID (ANP) - Naast de geschorste aanvoerder Sergio Ramos mist Real Madrid dinsdag in de return van de achtste finales in de Champions League tegen Ajax alleen Marcos Llorente. De middenvelder is nog steeds niet hersteld van de spierblessure die hij vorige maand opliep. Trainer Santiago Solari heeft verder een volledig fitte selectie tot zijn beschikking.

Ramos zit in het Estadio Santiago Bernabéu op de tribune, het gevolg van de gele kaart die hij drie weken geleden al dan niet bewust pakte bij de eerste krachtmeting met Ajax in Amsterdam (1-2). ,,Sergio is onze leider, het is heel jammer dat hij niet kan meedoen. Maar we hebben genoeg spelers met ervaring en kwaliteit die hem kunnen vervangen'', aldus Solari. ,,Het karakter van Ramos is geïntegreerd in deze groep.'' Vermoedelijk neemt Nacho de plek van Ramos centraal achterin naast Raphaël Varane over.

Solari hoorde José Mourinho onlangs roepen dat hij best openstaat voor een terugkeer als trainer bij Real Madrid. ,,Deze club heeft altijd al meer aanbidders gehad dan Julia Roberts, dat is heel normaal'', zei de Argentijn met een kwinkslag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd