Terug

Volg Vandaag Inside

Rangnick reageert op geïrriteerde Ronaldo: 'Hebben een kort gesprek gehad'

Rangnick reageert op geïrriteerde Ronaldo: 'Hebben een kort gesprek gehad'

Unspecified

21 jan 2022, 17:00

Manchester United-trainer Ralf Rangnick heeft vrijdagmiddag gereageerd op de wissel van zijn sterspeler Cristiano Ronaldo. De Portugees was zichtbaar geïrriteerd na de wissel in het uitduel tegen Brentford (1-3).

De Duitse oefenmeester vindt de ophef rond de wissel van Ronaldo onnodig. 'We hebben een kort gesprek gehad na het derde doelpunt. Ik heb hem hetzelfde verteld als ik tijdens de persconferentie na afloop heb gezegd, namelijk dat het simpelweg de taak van een trainer is om het team te helpen winnen,' zo vertelt Rangnick op de persconferentie.

Ronaldo wist in het duel met Brentford niet te scoren en werd in de 71ste minuut gewisseld voor Harry Maguire. De Britse media was erg kritisch op de Portugese aanvaller. 'Het was een onnodig toneelspel van Ronaldo die, hoe briljant hij ook is, rondloopt met de air van een speler en persoonlijkheid die bijna denkt dat hij groter is dan Manchester United. Dit gedrag doet hem geen goed, zeker niet als de keuze van de manager zo goed uitpakt,' zo schreef de BBC.

Aankomende zaterdag spelen The Red Devils tegen het West Ham United van David Moyes.

Deel dit artikel

Link gekopieerd