Terug

Volg Vandaag Inside

'Rangers FC brengt eerste bod uit op Feyenoord-spits Danilo'

'Rangers FC brengt eerste bod uit op Feyenoord-spits Danilo'

Unspecified

27 juni 2023, 11:25

Rangers FC heeft zijn oog laten vallen op Danilo Pereira da Silva. De Schotse nummer twee is geïnteresseerd in de Braziliaanse spits en heeft naar verluidt een bod uitgebracht bij Feyenoord, zo meldt 1908.nl

Eerder deze zomer wist Rangers al Sam Lammers aan te trekken. Hij maakte de overstap van Atalanta naar het Ibrox Stadium voor een geschatte transfersom van vier miljoen euro. Ondanks deze aanwinst is de Schotse club nog steeds op zoek naar versterking in de aanvalslinie. Rangers hoopt vroegtijdig zaken te kunnen doen, gezien de naderende derde voorronde van de UEFA Champions League later deze zomer.

In de afgelopen weken heeft Rangers ook interesse getoond in de voormalig Feyenoord-spits Cyriel Dessers. Het blijkt echter dat het aantrekken van de Nigeriaans-Belgische aanvaller tot dusver ingewikkeld is, andere namen die in verband zijn gebracht voor de gewenste aanvallende impuls zijn Bénie Traoré (spits, BK Häcken) en Abdallah Sima (rechtsbuiten, Brighton & Hove Albion FC), zoals eerder bericht door The Mail.

Danilo maakte in de zomer van 2022 transfervrij de overstap van Ajax naar Feyenoord. In zijn debuutseizoen wist hij veertien doelpunten te maken en gaf hij vier assists. Volgens Transfermarkt wordt zijn huidige marktwaarde geschat op 6,5 miljoen euro. De Braziliaanse spits heeft nog een contract bij Feyenoord tot medio 2026.

Deel dit artikel

Link gekopieerd