Terug

Volg Vandaag Inside

Radiozender Olav Mol werd door grote belangstelling overbelast tijdens F1-kwalificatie

Radiozender Olav Mol werd door grote belangstelling overbelast tijdens F1-kwalificatie

Unspecified

19 mrt 2022, 08:00

Commentator Olav Mol werd zaterdag erg gemist door een groot deel van de Formule 1-fans. Op zijn eigen radiozender Grand Prix Radio verzorgde hij het commentaar bij de kwalificatie in Bahrein, maar raakte het platform tussentijds overbelast vanwege de grote belangstelling.

Sinds het nieuwe seizoen zijn de uitzendrechten in handen van Viaplay. De zender koos ervoor om oudgedienden Mol en zijn collega Jack Plooij te vervangen door Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg. Via Twitter uitten vele supporters hun ongenoegen over het nieuwe duo. Het leidde ook tot een stortvloed aan nieuwe luisteraars voor Grand Prix Radio, dat de grote belangstelling niet aankon. 'We zijn hard aan het werk om dit op te lossen, zodat jij het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij kan luisteren', schreef de radiozender op Twitter.

Het commentaar van Mol viel ook in de smaak bij René, die zich eerder al lovend uitliet over de commentator. 'Hij lult misschien ook teveel, maar wát een goede commentator is dat! Die Olav Mol is echt wel goed, hè. Die man werd heel emotioneel toen hij weer won, dat is geweldig, man!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd