PSV wint van FC Augsburg bij officieuze debuut Noa Lang

22 juli 2023, 19:00

PSV heeft het trainingskamp in Oostenrijk zaterdag afgesloten met een oefenzege op FC Augsburg. De ploeg van trainer Peter Bosz zegevierde na twee helften van 75 minuten met 2-1. Aanwinst Noa Lang maakte zijn officieuze debuut voor de laatste winnaar van de KNVB-beker.

Lang, voor zo'n 15 miljoen euro overgekomen van Club Brugge, speelde in het team dat in de eerste 75 minuten op het veld stond. Hetzelfde gold voor Isaac Babadi, die een kans kreeg als vervanger van Xavi Simons. Trainer Bosz koos in de tweede 75 minuten voor een andere formatie.

Dion Beljo opende de score voor Augsburg. Vervolgens scoorden Luuk de Jong en Julian Kwaaitaal voor PSV. Doelman Walter Benítez keerde in de slotfase nog een strafschop van Ermedin Demirovic.

PSV oefent komende week nog tegen FC Eindhoven en Nottingham Forest. Daarna wil de nummer 2 van het afgelopen seizoen in de Eredivisie klaar zijn voor de wedstrijd van 4 augustus tegen landskampioen Feyenoord om de Johan Cruijff Schaal.