Terug

Volg Vandaag Inside

PSV wint eerste oefenduel met Van Nistelrooij als trainer

PSV wint eerste oefenduel met Van Nistelrooij als trainer

Unspecified

25 juni 2022, 20:06

Bij het officieuze debuut van Ruud van Nistelrooij als trainer heeft PSV een besloten oefenduel met de Duitse club BW Lohne gewonnen. Op het trainingscomplex De Herdgang werd het 6-0 voor de nummer 2 van de Eredivisie in het afgelopen seizoen.

Armando Obispo opende al na 6 minuten de score voor PSV. Vlak voor rust maakte Yorbe Vertessen er 2-0 van. Na de rust liepen de Eindhovenaren verder uit door doelpunten van Simon Colyn (2) en Richard Ledezma. Bovendien schoot een van de Duitse spelers in eigen doel.

De Argentijnse doelman Walter Benítez, nog maar net binnen, stond de eerste helft in het doel bij de Eindhovenaren. Halverwege werd hij vervangen door Joël Drommel. Ook de teruggekeerde Derrick Luckassen mocht aan het duel beginnen. Van Nistelrooij paste in de rust veel wissels toe.

Op de vraag of PSV belangstelling heeft voor Xavi Simons van Paris Saint-Germain gaf Van Nistelrooij geen concreet antwoord. 'We zullen zien wat daar uit komt', zei hij bij ESPN. 'Mario Götze is weg, dus we kijken naar middenvelders. Daar hebben we intern een aantal opties voor en er staan een aantal lijntjes uit. We zullen zien wat er gaat gebeuren in de komende dagen en weken.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd