Terug

Volg Vandaag Inside

‘PSV wilde Daley Blind inlijven na vertrek bij Ajax’

‘PSV wilde Daley Blind inlijven na vertrek bij Ajax’

Unspecified

16 jan 2023, 14:15

PSV heeft geprobeerd om Daley Blind transfervrij in te lijven na zijn vertrek bij Ajax. Dat bevestigen meerdere bronnen aan het Eindhovens Dagblad. De 32-jarige verdediger besloot niet in te gaan op de interesse van PSV, en tekende bij Bayern München.

Blind liet eind december zijn contract bij Ajax ontbinden, nadat hij voor het WK zijn basisplaats onder trainer Alfred Schreuder was kwijtgeraakt. Schreuder stelde Owen Wijndal op als linksback. Ook Calvin Bassey en de rechtsbenige Devyne Rensch kregen de voorkeur boven de voetballer die zeven keer kampioen werd met Ajax.

PSV wierp na het vertrek van Blind informeel een lijntje uit naar zijn entourage. De Eindhovense club zag in de multifunctionele linksback een welkome versterking, maar heeft volgens het ED ‘niet het uiterste gedaan om Blind in te lijven.’ Ook voegt de krant er aan toe dat de kans dat Blind naar PSV zou vertrekken door intimi als ‘zeer klein’ wordt geschetst.

Alfred Schreuder nam onlangs voor de camera van Vandaag Inside uitgebreid de tijd om te reageren op het vertrek van Daley Blind bij Ajax. Bekijk de beelden hieronder.

Schreuder verbaasd door transfer Blind naar Bayern München: 'In eerste instantie wel'
4:59
Schreuder verbaasd door transfer Blind naar Bayern München: 'In eerste instantie wel'

Deel dit artikel

Link gekopieerd