Terug

Volg Vandaag Inside

PSV sluit voorbereiding af met overwinning op Real Betis

PSV sluit voorbereiding af met overwinning op Real Betis

Unspecified

23 juli 2022, 20:09

PSV heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen afgesloten met een oefenzege op Real Betis (2-1). Cody Gakpo en Phillipp Mwene scoorden voor de ploeg van de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. Juanmi maakte gelijk.

PSV maakte vooral voor rust een sterke indruk. Nieuwelingen Walter Benítez, Ki-Jana Hoever en Guus Til verschenen aan de aftrap in Eindhoven. Aanvallers Gakpo, Luuk de Jong en Noni Madueke creëerden veel kansen.

Aanwinsten Jarrad Branthwaite en Savio ontbraken nog bij PSV. Zij sluiten komende week aan in de aanloop naar het duel van zaterdag met Ajax om winst van de Johan Cruijff Schaal. PSV speelt op 2 augustus een belangrijke uitwedstrijd tegen AS Monaco in de derde voorronde van de Champions League.

De geblesseerde André Ramalho en Mauro Júnior ontbraken nog bij PSV. Aanwinst Hoever mocht zich aanrekenen dat Juanmi gelijk kon maken. Andrés Guardado verscheen na ruim een uur onder luid applaus op het veld voor de bezoekers uit Spanje. De oud-speler van PSV is nog steeds populair in Eindhoven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd