Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV én Ajax azen op komst Angeliño'

'PSV én Ajax azen op komst Angeliño'

Unspecified

3 dec 2019, 12:45

Angeliño zou binnenkort zomaar kunnen terugkeren op de Nederlandse velden, dat meldt De Telegraaf. De verdediger verliet PSV afgelopen zomer voor een terugkeer bij Manchester City. Inmiddels onderzoeken de Eindhovenaren de mogelijkheden om de Spanjaard weer te verwelkomen, terwijl hij ook meermaals informeel bij Ajax aangeboden zou zijn. In Amsterdam wordt zijn komst gezien als 'op termijn zeer interessant'.

Het is logisch dat PSV werk maakt van een terugkeer van Angeliño. Afgelopen zomer werden Angeliño’s landgenoot Toni Lato en de Fransman Olivier Boscagli binnengehaald om het verlies van de City-back op te vangen. Lato heeft het echter vanaf dag één niet kunnen laten zien en staat in de winterstop voor een terugkeer naar Spanje. Ook Boscagli verloor al vroeg in het seizoen zijn krediet. Daardoor speelt middenvelder Michal Sadilek nu op de linksbackpositie.

PSV lijkt Angeliño te willen huren. De vraag is echter of dat haalbaar is, door de interesse van Ajax. De Amsterdammers zien in de Spanjaard een mogelijke opvolger van Nicolas Tagliafico, van wie de kans groot is dat hij na dit seizoen vertrekt. De transferwaarde van de Argentijn wordt op zo'n veertig miljoen euro geschat. Angeliño zou ongeveer de helft kosten.

Volgens De Telegraaf zal veel afhangen van de voorkeur van Angeliño zelf, bij wie PSV vast een plekje in zijn hart heeft. Maar dat de Spanjaard in Amsterdam wordt aangeboden, laat zien dat de financiële én sportieve situatie bij Ajax voor hem ook een interessante optie is.

VIDEO - René genoot van Ajax: 'Ik heb me kostelijk vermaakt’

Deel dit artikel

Link gekopieerd