Terug

Volg Vandaag Inside

'PSV-directie hield gewenste aanwinst van Van Bommel tegen'

'PSV-directie hield gewenste aanwinst van Van Bommel tegen'

Unspecified

18 dec 2019, 11:20

Mark van Bommel zat afgelopen zomer urenlang om de tafel met Feyenoorder Steven Berghuis en zijn vader Frank ‘Pico’ Berghuis, een oude bekende bij PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad woensdagochtend. Het kwam niet van een overstap naar Eindhoven en uitgerekend Berghuis was degene die zondag namens Feyenoord het vonnis velde over PSV en Van Bommel.

De 27-jarige spelmaker van Feyenoord had wel oren naar een nieuw avontuur en wilde wel luisteren naar wat Van Bommel te zeggen had. De PSV-directie had voor een kleine vijftien miljoen euro kunnen toeslaan, maar vond dit bedrag 'begrijpelijkerwijs erg veel geld' voor de aanvaller van Feyenoord, aldus de krant.

'Na een contract van vier jaar zou zijn restwaarde beperkt kunnen zijn en daarmee waren de afschrijvingskosten per seizoen onverantwoord hoog. Van Bommel wilde Berghuis dol- en dolgraag aan de selectie van PSV toevoegen, omdat hij hem beschouwde als dé speler die PSV nog miste.'

Ook over de situatie van Toni Lato in Eindhoven wordt steeds meer duidelijk. 'Van Bommel wilde hem op basis van beelden van Valencia direct al niet hebben, zo beweert een ingewijde uit zijn omgeving. Hij zou zijn eventuele komst meteen afgekeurd hebben en mordicus tegen de entree van Lato zijn geweest', schrijft de krant. De Spanjaard zou naar verluidt niets begrijpen van het feit dat hij zo lang is genegeerd.

VIDEO - Johan over ontslag Van Bommel: 'Zijn trainerscarrière is vernietigd'

Johan over ontslag Van Bommel: 'Zijn trainerscarrière is vernietigd'
5:39
Johan over ontslag Van Bommel: 'Zijn trainerscarrière is vernietigd'

Deel dit artikel

Link gekopieerd