Terug

Volg Vandaag Inside

Poorten van De Kuip zondag extra vroeg open voor Feyenoord-fans

Poorten van De Kuip zondag extra vroeg open voor Feyenoord-fans

Unspecified

11 mei 2023, 11:30

Feyenoord opent zondag al om 14.00 uur de poorten van De Kuip. De Rotterdamse ploeg begint om 16.45 uur aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Bij winst verzekert Feyenoord zich van de landstitel.

Supporters kunnen al ruim voor de aftrap het complex rond het uitverkochte stadion op. Achter drie van de vier tribunes vinden optredens plaats van dj's en artiesten. Alleen bij de hoofdtribune, aan de kant van het Maasgebouw, is geen entertainmentprogramma. Supporters met een kaartje voor de Maastribune kunnen voor de wedstrijd terecht bij het podium achter de Willem van Hanegem-tribune.

Volgens Feyenoord werken verschillende supportersgroepen samen aan "een grootse sfeeractie". Ze roepen alle toeschouwers op een Feyenoord-sjaal mee te nemen naar De Kuip. "Maak er samen met je kameraden een onvergetelijke dag van in De Kuip", aldus de club.

Als Feyenoord wint van Go Ahead Eagles, wordt de selectie van trainer Arne Slot maandagmiddag gehuldigd in Rotterdam. Die huldiging op het stadhuis aan de Coolsingel begint dan om 12.00 uur.

Deel dit artikel

Link gekopieerd