Terug

Volg Vandaag Inside

Politicus kijkt Vandaag Inside terug na opmerking Johan: 'Mooi compliment'

Politicus kijkt Vandaag Inside terug na opmerking Johan: 'Mooi compliment'

Unspecified

5 nov 2022, 16:35

Liane den Haan heeft tóch maar even de aflevering van Vandaag Inside van afgelopen donderdag terugkeken, nadat Johan Derksen enkele mooie woorden overhad voor de politicus.

Den Haan kwam donderdag ter sprake toen het aan tafel ging over de nieuwe pensioenwet van het kabinet. "De uitwerking van de wet is gewoon heel erg slecht", vertelde Den Haan voor de camera's van SBS6. "En het gaat over het allergrootste bezit wat mensen hebben: namelijk hun pensioenvermogen. Als het niet duidelijk is hoe dat verdeeld wordt - en misschien wel een deel kwijtraakt - dan noem ik dat gokken met pensioenen. Ik slaap daar niet van."

Weer terug in de studio geeft Johan op geheel eigen wijze een analyse van het Kamerlid. "Die mevrouw zegt vaak wel verstandige dingen... Maar ze heeft de uitstraling van een heks. Het komt niet over...", aldus Johan. "Wat is dit nou weer?!", reageert Wilfred Genee. "Ze heeft niet het charisma waardoor de boodschap overkomt. Dat is jammer."

Ondanks de kritische noot van Johan, blijven de positieve woorden Den Haan het meeste bij, laat ze weten via Twitter. "Of ik Vandaag Inside had gekeken? Nee, kijk ik nooit. Toch maar even terug gekeken. Mooi compliment van Johan Derksen 😉", schrijft de oud-politicus van 50PLUS.

Ze kan wel lachen om de vergelijking met een heks, getuige de foto van de heksenbezem onder haar bericht. In een volgende tweet legt zij een volger uit: "Hij zei dat ik de uitstraling van een heks heb. Maaaaar, die mevrouw zegt wel vaak verstandige dingen. 😂😂"

Deel dit artikel

Link gekopieerd