Terug

Volg Vandaag Inside

Pogba noemt weeksalaris van bijna 3,5 ton 'aanbod van niks'

Pogba noemt weeksalaris van bijna 3,5 ton 'aanbod van niks'

Unspecified

16 juni 2022, 15:42

Paul Pogba heeft een naar verluidt fors salaris van zijn club Manchester United afgewezen omdat hij het naar eigen zeggen te min vond. Dat blijkt uit een donderdag vrijgegeven clip uit de Prime Video-documentaire van de voetballer, waarvan vrijdag de gehele aflevering online komt.

Te zien is hoe Pogba in gesprek is met zijn voormalige zaakwaarnemer Mino Raiola, die in mei overleed. Het onderwerp is het aflopende contract van de middenvelder bij Manchester United. De club had hem een aanbod gedaan om langer te blijven, maar in de ogen van de Fransman was dat het niet waard om bij te tekenen. Pogba vertrekt transfervrij uit Manchester en keert waarschijnlijk terug naar Juventus, waar hij eerder ook al speelde.

"Hoe kun je een speler vertellen dat je hem heel graag wil behouden, maar hem dan niets aanbieden", zegt Pogba geërgerd. "Dat heb ik nog nooit eerder gezien."

Het aanbod in kwestie bedraagt naar verluidt een weeksalaris van ongeveer 350.000 euro. Dit zou neerkomen op zo'n 16 miljoen euro per jaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd