Terug

Volg Vandaag Inside

Pochettino: verlies heeft geen effect op Ajax

Pochettino: verlies heeft geen effect op Ajax

Unspecified

4 mei 2019, 20:34

BOURNEMOUTH (ANP) - Tottenham Hotspur-trainer Mauricio Pochettino denkt niet dat de nederlaag tegen Bournemouth invloed heeft op het naderende duel in de Champions League met Ajax, woensdag in Amsterdam. De Spurs verloren voor de derde keer in twee weken tijd een competitieduel en kregen bovendien twee rode kaarten.

,,Dit zal geen effect hebben op het duel met Ajax. We moeten gewoon klaar zijn voor het duel van woensdag", sprak Pochettino na de 1-0-nederlaag. Hij weigerde in te gaan op de beslissingen van de scheidsrechter, die zowel Son Heung-min als Juan Foyth wegstuurde. ,,We verspillen te veel tijd met het analyseren van dit soort dingen. We moeten het accepteren."

Tottenham heeft het de laatste weken zwaar en lijkt te snakken naar het einde van het seizoen. ,,We staan derde, strijden om een plek in de top 4 en staan in de halve finales van de Champions League", aldus de Argentijnse trainer. ,,Als je dat zou zeggen na de eerste wedstrijd van het seizoen, dan zou je heel gelukkig zijn met deze situatie."

Deel dit artikel

Link gekopieerd