Terug

Volg Vandaag Inside

'Peter Bosz stel je niet zo aan, doe niet zo kinderachtig!'

Unspecified

5 juli 2023, 11:31

Eus heeft in de tweede aflevering van De Oranjezomer gereageerd op de persconferentie van Peter Bosz waarin hij ontkent te hebben gesolliciteerd bij Ajax. "Wat een onzinverhalen!", reageerde Bosz onder meer in de video hierboven.

De tafelgast, uitte zijn mening over de situatie en benadrukte dat hij niet direct aan PSV dacht toen Bosz zich beschikbaar stelde als trainer. Eus merkte op: "Je denkt aan Feyenoord, je denkt aan Ajax. Maar je denkt niet aan PSV bij Peter Bosz."

Na deze opmerking vroeg Hélène Hendriks aan Eus of hij het een slimme keuze vond van PSV om Bosz aan te stellen als nieuwe trainer. Hij reageerde als volgt: "Voor PSV is het een uitstekende keuze, misschien dat ze ook wat vaker aanvallend gaan voetballen." Hoewel Eus tevreden lijkt met de keuze van PSV, was hij voornamelijk geïrriteerd door de houding van de PSV-trainer.

In het fragment zag Eus ook dat Bosz geïrriteerd werd vanwege vragen over Ajax . Hij onderbouwt zijn observatie: "De suggestie werd gewekt dat hij toch wel solliciteert naar die post bij Ajax. Toen dacht ik stel je niet aan, doe niet zo kinderachtig. We hebben allemaal kunnen zien dat je in die talkshows ging solliciteren, min of meer dat je ging zeggen dat je beschikbaar was. Normaal zien we hem nooit aan dit soort tafels, ineens 2-3 keer in een week." Hiermee suggereerde Eus dat Bosz aan Ajax wilde laten weten dat hij beschikbaar was.

Noa Vahle probeerde deze suggestie te weerleggen door te zeggen: "Hij heeft natuurlijk wel gedacht ik heb sinds oktober niks, laat ik mezelf een keer neerzetten." Hierop reageerde Eus direct: "En toevallig was er een vacature bij Ajax."

Bekijk de volledige reactie van Eus op de persconferentie van Bosz, terug in de onderstaande video.

Eus zag interview met Peter Bosz: 'Dat vond ik zó kinderachtig'
3:29
Eus zag interview met Peter Bosz: 'Dat vond ik zó kinderachtig'

Deel dit artikel

Link gekopieerd