Terug

Volg Vandaag Inside

'Pascal Jansen in beeld om vertrokken trainer bij Celtic op te volgen'

'Pascal Jansen in beeld om vertrokken trainer bij Celtic op te volgen'

Unspecified

8 juni 2023, 15:20

Pascal Jansen is in beeld om Ange Postecoglou op te volgen bij Celtic, zo melden meerdere Engelse en Schotse media donderdag. Postecoglou tekende eerder deze week namelijk een contract voor vier seizoenen bij Tottenham Hotspur.

Jansen heeft een goede indruk gemaakt op Celtic. De Londenaar behaalde afgelopen seizoen met AZ de halve finale van de Conference League en onder hem eindigde de club uit Alkmaar de afgelopen drie seizoenen achtereenvolgens op de derde, vijfde en vierde plaats in de Eredivisie.

De 50-jarige trainer werd ook al gelinkt aan PSV na het ontslag van Ruud van Nistelrooij. "Dat is inherent aan de voetballerij", reageerde Jansen op de vermeende interesse. "Een vervolgstap voor mij is nu niet aan de orde. Op dit moment is aan de orde dat wij zondag tegen PSV spelen. Wij willen graag eindigen met 70 punten. Dan hebben we het redelijk gedaan dit seizoen. Hopelijk verspeelt de concurrentie punten, zodat wij op de derde plek eindigen. Maar wij concentreren ons puur op onszelf."

Deel dit artikel

Link gekopieerd