Terug

Volg Vandaag Inside

Paris Saint-Germain heeft duidelijke boodschap voor Messi over toekomst in Parijs

Paris Saint-Germain heeft duidelijke boodschap voor Messi over toekomst in Parijs

Unspecified

14 juli 2022, 15:07

Paris Saint-Germain wil het contract van superster Lionel Messi liefst nog met een jaar verlengen tot de zomer van 2024. Dat schrijft de Spaanse krant Marca op basis van bronnen rond de Franse club. Het contract van de 35-jarige Argentijn loopt nog tot medio 2023. Er zou geen sprake zijn van een optie tot verlenging.

Messi, die zich bij contractbesprekingen meestal door zijn vader laat bijstaan, zou het volgens Marca nog te vroeg vinden om zich langer vast te leggen. De Argentijnse sportkrant Olé meldt dat het WK voetbal eind dit jaar in Qatar de hoogste prioriteit heeft voor de bij FC Barcelona groot geworden voetballer. De wereldtitel met zijn land is de enige grote prijs die Messi nog niet gewonnen heeft. Hij zou pas na het WK over zijn voetbaltoekomst willen beslissen.

Messi stapte vorige zomer over van Barcelona, dat hem niet meer kon betalen, naar PSG. Met de Franse club werd hij landskampioen, maar de prestaties in de Champions League bleven achter met de uitschakeling door Real Madrid in de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd